Wie zijn wij

Auto Erkend. Het autobedrijf van Diemen

Een klein, maar vernieuwend en innoverend autobedrijf, gevestigd in Diemen. De auto branche is vol met concurrentie. Dat zorgt voor autobedrijven met uiteenlopende services en kwaliteit. Benjamin Patros is de oprichter van Auto Erkend, met zijn passie voor auto handel en klant tevredenheid, helpt hij iedere week opnieuw klanten uit Noord-Holland en andere regio’s naar tevredenheid aan een nieuwe occasion. Bent u op zoek naar een betrouwbare, NAP Logisch, goed onderhouden 2e hands auto met garantie voor een redelijke prijs? Bekijk het aanbod van uw favoriete merk occasion.

Onze voordelen:

 • Eerlijke prijzen
  Wij zijn eerlijk over de minpunten van onze occasion auto’s. De verplichting om bestaande gebreken te melden nemen wij hoog op, u kunt rekenen op heldere communicatie en een eerlijke prijs.
 • Voordelig inruilen
  Wilt u van uw huidige auto af, maar heeft u niet de tijd om de auto particulier te verkopen, ruil uw auto dan voor een beschikbare occasion. Auto Erkend biedt een voordelige mogelijkheid tot ruil.
 • Kopen met zekerheid
  Snelle afhandeling van de aankoop van uw auto, met occasions van Auto Erkend koopt u met zekerheid uw volgende auto. Van registratie tot document afgifte, wij regelen de afhandeling van uw aankoop.
 • Uitvoerig geteste auto’s
  Ga zeker en veilig de weg op met uw nieuwe occasion. De technische Auto Erkend experts testen iedere auto op de technische staat. Iedere occasion heeft een compleet overzicht van de technische staat. Weet wat u kunt verwachten aan toekomstig onderhoud.
 • Meeneemprijzen
  Iedere occasion heeft een vaste vraagprijs, maar dat neemt niet weg dat de verkoopprijs lager is bij verkoop. Wij hanteren een zogenaamde meeneemprijs wanneer u de occasion direct komt ophalen.
 • Betrouwbaar leasen
  Via Royaal lease kunt u bij Auto Erkend een autolening afsluiten tegen een vaste lage rente en vaste looptijd. Wij bieden zowel privé lease als financial lease, zowel bedrijven en particulieren zijn welkom.
 • NAP check
  Via de Nationale Auto Pas kunt u rekenen op een betrouwbare kilometerstand van onze occasions. De NAP garandeert betrouwbare tellerstanden van voertuigen, ook voor Auto Erkend occasions.
 • Autotrust garantie
  Dek uzelf in tegen hoge reparatie kosten met Autotrust, de occasiongarantie van Nederland. Voorkom onverwachte reparatiekosten, geniet van vakkundige monteurs in heel Europa en handel eventuele claims snel af.