Onderhoud & Service

Auto Erkend Diemen: ook voor service en onderhoud!

Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk voor de levensduur van de wagen. Ook zorgt het er voor dat u veilig de weg op kan en verkleint het de kans op pech onderweg. Laat uw auto dus periodiek controleren en blijf niet rondrijden met een piepje, rammeltje of rood lampje op het dashboard!

Waarom Auto Erkend?

Omdat wij sterk zijn in service! Onze gespecialiseerde monteurs verrichten onderhoud en reparaties aan elk automerk en maken geen onderscheid tussen nieuwe of oudere auto’s. Wij verzorgen professioneel en kundig de grote en kleine beurt voor uw auto. Verder kan u bij ons terecht voor fouten- en storingsdiagnose, APK en uiteraard airco-service.

Grote beurt voor de auto

Een grote beurt voor de auto is niet verplicht. Het is echter een moment van gedegen onderhoud voor uw wagen en hoewel het dus niet hoeft, is het absoluut aan te raden een grote beurt te laten uitvoeren. Tijdens het onderhoud in onze werkplaats in Diemen wordt de auto gecontroleerd op verschillende onderdelen en worden defecten tijdig opgemerkt. Tijdens een grote beurt bij Auto erkend Diemen wordt onder meer gekeken naar de vloeistoffen zoals koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, en wordt olie (eventueel) vervangen. Verder wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de conditie van de accu, wordt de Vsnaar en distributieriem gecontroleerd en worden alle slangen nagelopen. Filters worden vervangen en bougies worden nagekeken en eventueel vervangen.

Kleine beurt voor de auto

Een kleine beurt is een minder uitgebreide versie van de grote beurt voor de auto. De auto wordt in onze garage in Diemen op verschillende (veiligheids)punten nagelopen (maar minder dan bij een grote beurt) en filters en vloeistoffen worden vervangen. Ook dit onderhoud zorgt er voor dat eventuele problemen tijdig aangepakt kunnen worden.

Hoort u ergens een piepje of rammeltje dat u niet thuis kan brengen? Dat doet een auto vaak niet zonder reden. Het kan een teken van een defect zijn, of dat er iets bezig is stuk te gaan. Om gevaarlijke situaties of (grotere) schade te voorkomen kunt u hier het beste snel naar laten kijken bij onze garage in Diemen. Maak dus gerust een afspraak met onze werkplaats in Diemen, dan vinden wij de oorzaak en de oplossing voor u!

Onderhoud in de vorm van een grote of kleine beurt wordt vaak uitgevoerd in combinatie met de APK. Maar natuurlijk is los onderhoud ook altijd mogelijk. Bij Auto Erkend Diemen helpen we u hier graag mee verder!

Auto Erkend voor:

  • Diagnose
  • Reparatie
  • APK
  • Grote en kleine beurt
  • Airco-service

Wilt u een afspraak maken voor een onderhouds- of servicebeurt voor uw auto? Kom dan langs of neem contact op!

Heeft u al eens bij ons uitgebreide occasion aanbod gekeken?

sleutelen
metenAPK keuringGrote onderhoudsinspectieAirco checkKleine onderhoudsinspectieJaNeeDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.