APK check in Diemen

Is uw auto toe aan de algemene periodieke keuring (APK)? Laat bij Auto Erkend een APK check in Diemen uitvoeren. Onze professionele keurmeesters keuren uw voertuig volgens de geldende regels en keuringseisen van de RDW, zodat u weer veilig de weg op gaat.

Wordt uw auto afgekeurd? Dan kunt u terecht bij onze garage. Hier zijn wij gespecialiseerd in alle merken. Onze ervaren en professionele monteurs vervangen of repareren de onderdelen snel en vakkundig zodat de auto APK goedgekeurd wordt. Voordat we aan de reparatie beginnen nemen wij contact met u op om alle afgekeurde punten door te nemen

Onderhoud bij APK check in Diemen

Daarnaast voeren wij groot en klein onderhoud uit aan alle merken voertuigen. Verstandig is de APK check in Diemen te combineren met een onderhoudsbeurt. Dit is voordeliger en tijdens het onderhoud worden vaak al punten opgespoord waarop de auto afgekeurd kan worden ,zodat we deze dadelijk kunnen oplossen. Dat scheelt in tijd bij de keuring en u bent uw auto niet langer kwijt dan nodig. Heeft uw auto een airconditioning? Wij hebben een goede airco service voor het onderhoud van de airconditioning zodat deze optimaal blijft werken.

Tijdens de APK kunt u bij ons met een kopje koffie of thee wachten, of u kunt de auto bij ons laten staan en aan het einde van de dag weer ophalen.

Wanneer een APK check in Diemen

De APK is verplicht voor de meeste auto's die in Nederland de weg op gaan. Alleen als uw auto geschorst is en dus niet de weg op gaat of wanneer uw voertuig vijftig jaar of ouder is, is een APK check in Diemen niet nodig. Overigens is het raadzaam ook auto's ouder dan vijftig jaar periodiek te laten controleren om te voorkomen dat u onverhoopt stil komt te staan.

Heeft een auto die APK plichtig is en laat u de auto niet op tijd keuren? Dit wordt automatisch gecontroleerd, dus ook als u niet met de auto de weg op gaat krijgt u een boete.

.