BOVAG

De zekerheid van een BOVAG aangesloten bedrijf bij Auto Erkend Diemen

Auto Erkend Diemen is als bedrijf aangesloten bij de BOVAG. Met deze erkenning weet u zeker dat u altijd kan rekenen op de hoogste kwaliteit en service. Een tweedehands auto kopen bij een BOVAG (BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders) bedrijf betekent dat u altijd kan rekenen op kwaliteit en service. Bovendien betekent dit dat u de zekerheid heeft van de BOVAG garantie. Dat geldt niet alleen voor de aankoop van een auto uit onze showroom in Diemen, ook op reparatie en onderhoud bij onze werkplaats heeft u recht op deze garantie.

 

BOVAG garantie bij Auto Erkend Diemen

BOVAG garantie wil zeggen dat u tot zes maanden na de aankoop van een tweedehands auto bij een aangesloten bedrijf recht heeft op een kosteloze reparatie van gebreken die ten tijde van de aankoop niet zichtbaar waren, maar er dus al waren toen u de auto aanschafte, de verborgen gebreken. Ook geldt de garantie voor gebreken die binnen de periode door normaal gebruik zijn ontstaan. U kan dan altijd op afspraak terug naar onze garage in Diemen, waar wij de reparatie voor u uitvoeren. Als de auto langer in de garage moet blijven kan u vervangend vervoer krijgen. Dit is echter niet altijd een auto, ook een leenfiets is een optie.

Als u een occasion bij Auto Erkend Diemen koopt heeft u de zekerheid van een eerlijke auto met een aantoonbare kilometerstand en een kloppende onderhoudshistorie. De auto is in onze werkplaats in Diemen van boven tot onder en van binnen en buiten nagekeken, goedgekeurd naar Europese richtlijnen en klaar om veilig mee de weg op te gaan. Bovendien zijn de prijzen van de auto’s in ons bedrijf all-in en staat u dus niet voor een verrassing achteraf.

Hulp bij klachten

Als BOVAG aangesloten bedrijf proberen we uiteraard eventuele problemen of klachten eerst zelf op te lossen. Mocht er echter om wat voor reden een onoplosbaar geschil zijn ontstaan tussen het bij een aangesloten bedrijf, dan helpt de BOVAG u als neutrale partij om tot een oplossing te komen.